23 Haziran 2008 Pazartesi

abant kebabı


Aslında orijinal Abant Kebabı oldukça farklı, çok daha özgün.... Oysa kitaplarda ve bir çok web sitesinde, Abant Kebabı ismi ile yayımlanan reçete, resimdeki, ev ortamında hazırlanan sunum tarzı. Tas kebabı yöntemiyle hazırlanan soslu et, klasik şekilde fakat çok ince olarak açılan kreplere sarıldıktan sonra, üzerine mutlaka kaşar rendesi de serpilip nar gibi fırında kızartılan lezzetli, yöresel bir hamurlu kebap..Tarif, ayrıca yayımlanacaktır. Fakat gerçek Abant Kebabı tarifi öğrenmek isteyenler, Bolu'lu ünlü usta Oktay Aymelek'in sitesine bakabilirler..:>>http://www.oktayustam.com/

Hiç yorum yok:

apfelstrudel

  APFELSTRUDEL (ELMALI STRUDEL)