26 Haziran 2008 Perşembe

acılı körili piliç sote & tereyağlı bademli pilav

*******Tarifleri aslında bilindik tarifler....Sade Tereyağlı Pilav eşliğinde sunulan Körili Tavuk Sote, Çin Usûlü Wok'ta hazırlanan ÇİN TAVUĞU ile hemen hemen aynı tarif.... Tüm özelliği, bol miktarda köri ve acı pul biber vs. gibi baharatlar içermesidir. Ölçüler arzu edilen damak tadına göre değiştirilebilir, fakat orijinali tarifi daha lezzetli....Soya sosu ve sarımsak da aynı şekilde bol miktarda konulmalı......Klasik pilav (temel) tarifi ve Tavuk Sote (temel) tarifi de, daha önce (ait oldukları kategoride) yayımlanmıştı..

Hiç yorum yok:

apfelstrudel

  APFELSTRUDEL (ELMALI STRUDEL)