Malzeme ve yapılışı:>>http://cafebrunch.blogspot.com/2007/12/blog-post_24.html
Ara kat olarak: (yalancı kaymak ve antepfıstığı yerine)
150 gr ceviz içi (ince dövülmüş) serpilir
Arzu edilirse; küçük yıldız yerine büyük yıldız porsiyon formatında da kesilebilir. Temel kural olarak; tepsi önce dörde bölünür. Daha sonra tek tek, bu bölümler üzerinde çalışılır. Birinci bölüm önce kendi içinde tekrar iki üçgene kesilir ve ana hatlara (üçgenin dış çigilerine paralel) kesim uygulanır. Şekil kendiliğinden ortaya çıkmaya başlayınca da; orta hata paralel çizim yapılarak o bölümde dilimleme bitirilir. Diğer üç bölümde de aynı işlem uygulanır. Bu şekilde kesim uygulayarak, muntazam yıldız şekli elde edilir. Şemaya dikkatli bakıldığında, son derece kolay bir kesim şekli olduğu görülecektir.