Cafébrunch (AdanaSofrası)
Fato Patisserié & Café Bistro "Carpe Diém" (FATMA ŞİRİN)
10 Aralık 2007 Pazartesi
tahinli sos
MALZEMELER:
Tahinli sosu için:
1 çay bardağı tahin
1 çay bardağı su
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
YAPILIŞI:
Tahinli sosu için:Sos malzemeleri, blenderda homojen kıvam alana kadar çırpılır. Profiterol ve ekler vb. tatlılar üzerinde kullanılır.
.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
apfelstrudel
APFELSTRUDEL (ELMALI STRUDEL)
safranlı buğday çorbası
MALZEMELER: 500 gr buğday 3-4 diş sarımsak 2-3 soğan 100 ml zeytinyağı 2 litre tavuk suyu 2-3 domates yeterince tuz 1 tatlı kaşığı karabiber...
şeker böreği
(İsmi her ne kadar "Şeker Böreği" olsa da, bu spesiyalitenin, Tekirdağ yöresine ait olan, formatı ve kıvamı, lezzeti oldukça fark...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder