28 Kasım 2007 Çarşamba

steak sandviç


MALZEMELER:

Kişi sayısına göre:

Dana bonfile
Oval Sandviç ekmekleri (kişi sayısına göre)
Karışık yeşillik
Domates
Kızarmış patates
Zeytinyağı
Kornişon turşu
Hardal
Cherry domates
Mayonez
Tuz ve sıvıyağ
Arzuya göre dereotu

YAPILIŞI:

Bonfileler ince dövülüp tuz, karabiber ve zeytinyağı ile karıştırarak marine edilir. Izgarada kızartılır. Mayonez, biraz hardal, ince kıyılmış dereotu ile karıştırılır. Sandviç ekmeği yanlamasına kesilir. Mayonezli hardal sandviç ekmeklerin içine sürülür. Bonfile, yeşillik, kornişon,sandviç ekmeklerin arasına yerleştirilir. Arzuya göre kızarmış patates ve cherry domates garnitürü ile servis edilir.

Malzemelerin miktarı ve çeşidi, arzu edile damak tadına göre ayarlanıp değiştirilebilir.

apfelstrudel

  APFELSTRUDEL (ELMALI STRUDEL)